Bemutatkozás

VIK_6880_kicsiA nevem Kálmán Gabriella. Egészségturizmus-Wellness szakirányon végeztem közgazdászként, ahol tanultam lélekharmonizációs technikákat (selfness), és nagyon magával ragadott ez a terület. Az élet úgy hozta, hogy főként pénzügyi területen kezdtem el tevékenykedni, végül megszereztem a mester diplomámat számvitel szakon. Amondó vagyok, semmit nem tanulunk hiába, és a pénzügyi intelligenciánkat fejleszteni igenis jó befektetés. A folyamatos élethosszig tanulás híve vagyok.

Azonban jött az érzés, hogy valami hiányzik, mást is kéne csinálnom, és kerestem az összhangot az életemben. Megismertem a  ThetaHealing módszert, ami rendkívül hatékonyan segít a  lelki diszharmóniák és azok gyökér-okainak feltárásában és megoldásában, és nem utolsósorban az Önismeretünk elmélyítésében. Eleinte kezelésekre jártam, és végül elvégeztem tanfolyamokat. Rájöttem, hogy visszakanyarodtam arra az Útra, amiről le kellett térnem 10 éve, mert a pénzügyi pályát választottam. Folyamatosat átalakult a nézőpontom a világról, és elindult a változás az életemben.

A hagyományos ősi módszerek közül a Kínai asztrológia lett szerelem számomra, amivel bővítettem a tudásomat. Sok megértést hozott számomra.

Mivel a harmónia test lélek és szellem szinten kell kialakuljon, ezért a fizikai szinten a testen a masszírozás és érintés technikákat tanulom, folyamatosan bővülni fog a kínálat.

Mindannyian Útkeresők vagyunk, és mikor elérünk egy útszakasz elágazásához, Önismeretünk segít abban, hogy dönteni tudjunk, melyik úton járjunk tovább. Főként a szívünkre hallgatva kell választanunk, mert amikor már kattog az agyunk, és beindulnak a játszmák, drámák, letérítenek arról az útról, amerre szívünk szerint mentünk volna. Lesz aki velünk tart, lesz aki a másik utat fogja választani. Mindenki saját szabad akarata szerint folytassa saját útját. Senkit nem lehet magunkhoz láncolva rákényszeríteni, hogy egyirányba jöjjön velünk. El kell engednünk, akinek már máshol van dolga, és minden lezárás egy új lehetőséget hordoz magában. Legyünk hálásak, hogy eddig életünk része volt, és a tapasztalatok által gazdagabbak lett életünk, és megtanultuk a leckét.

Szeretnék segíteni, hogy mások is teljesebb és boldogabb életet tudjanak élni.

 

Személyes konzultáció, kezelés helyszínei:
Szolnok, Városmajor út
Péteri, Bajcsy Zsilinszky utca (Gyömrő és Monor között)
Siójut-szőlőhegy (Siófok közelében nyári időpontban)

Hívj