Aroma wellness tanácsadás

dōTERRA a Föld ajándéka!

Ha a föld tiszta ajándékait az egymás iránti tiszta szeretetünkkel erősítjük, ki tudja, mi mindent érhetünk el?

20201221_064055A selfness életmód kiteljesítéséhez rátaláltam a dōTERRA esszenciális olajokra, ez a föld ajándéka számunkra, és csodálatos megtapasztalni a jótékony hatását. Az esszenciális illóolajok támogatásával rendszeresen harmonizálhatjuk vagy erősíthetjük a testet, lelket és szellemet.

A kívánt eredmény elérése érdekében csak és kizárólag tanúsított 100%-os tisztaságú terápiás minőségű olajok képesek. A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok közé tartoznak.

Minden dōTERRA illóolajat szakképzett termesztőkön keresztül, lepárló berendezésekkel nyernek ki a növényekből, és ezáltal tudják garantálni az állandó magas minőséget. Az olajaik 100%-os tisztaságú kivonatok, amik semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól.

Szeretnék segíteni, hogy mások is teljesebb és boldogabb életet tudjanak élni.

Azokhoz szólok, akik szeretnének tenni valamit saját és szeretteik egészségéért, azokhoz, akiket régóta foglalkoztat az aromaterápia és vonz az esszenciális olajok illatos világa. Azonban lesznek akik üzleti lehetőséget látnak egy természetes megoldásokat nyújtó, dinamikusan növekvő piacban.

Megtehetik az első lépéseket a dōTERRA kimeríthetetlen és szépséges világában.

 

Elsőként ajánlok 3 videót megtekintésre:

 

 

🌐doTERRA pozicionálása az illóolajok piacán

 

Ebben a videóban a dōTERRA küldetését mutatják be a cég alapító tagjai. Sosem volt céljuk a gyors haszonszerzés, így sok nehézséget is inkább bevállaltak azért, mert nem akarták hogy a minőség és a küldetés csorbuljon.

 

💧  Az esszenciális olajok a növényekből kivont színtiszta illóolajok, melyek rengeteg természetes kémiai vegyületet tartalmaznak-így koncentráltak.

💧  A gyógyhatását, erejét ez adja az adott növénynek és töménységénél fogva hatással van az egész szervezetünkre.

💧  Elősegíthetik a kiegyensúlyozott érzelmi állapotokat, serkentik a gondolkodást, memóriát valamint a tudatos elmét emelkedett állapotba hozza.

💧  Segít egészségünk megőrzésében, a már kialakult betegségek leküzdésében; rendkívül jól oldja a stresszt és a mai ember oly erősen jelen lévő szorongásait.

💧  Nem utolsósorban erősíti immunrendszerünket (az öngyógyító folyamatokra is hat).

💧  Az esszenciális olajok sejtszinten hatnak, 2 perc alatt a véráramba kerülnek és 20-50 perc múlva vérvétel útján is kimutathatóak!

💧  Egy csepp ereje 25 csészényi gyógynövényteának felel meg. Az aromaterápia pozitív élettani hatásai ma már tudományosan igazoltak.

Termékekről leírás ABC sorrendben itt található: TERMÉK ISMERTETŐ

Vásárolni, törzsvásárló fiókot nyitni itt lehet: VÁSÁROLNI SZERETNÉK