Kínai asztrológia

chineseA Kínai Asztrológia a számításaihoz az Univerzumot alkotó 5 őselemet (Föld, Fa, Fém, Tűz, Víz) és a hozzájuk tartozó állatéveket vette alapul . Az elemek és az állatévek születéskori elhelyezkedése, egymáshoz való viszonya rajzolja fel az életutat és a karaktert. Az ősi tanítások szerint minden ember az 5 őselem megnyilvánulása. A személyiség és a sors aszerint változik, amilyen az elemek eloszlása bennünk. Amikor egy-egy elem túlsúlyba kerül, diszharmonikus állapot jön létre és ilyenkor életünk egyik – másik területe “felhívja magára a figyelmet”. Magyarázatot ad, miért történnek a dolgok úgy ahogy…. A horoszkóp ismeretében jobban megértjük társunkat, gyermekünket, és a körülöttünk élők viselkedését

 

 

 

Mire adhat választ számodra az elemzés?

  • Önismeret fejlesztés, erősségek, vállalt feladatok
  • Várható események az életedben
  • Kapcsolatelemzés adott személyekkel (társ, szülő, gyermek, barátok, munkatársak)
  • Anyagi problémák elemzése; okok, megoldás
  • Éves horoszkóp készítése; várható események, feladatok
  • Az ideális munkatárs kiválasztása

Elemzések menete:

Önismereti részletes személyiség elemzés: Elsőként egy kötetlen beszélgetés történik Skypon vagy személyesen és végigmegyünk az eddigi életed legfontosabb eseményein. Ezután a horoszkópod részletesen kielemzésre kerül a erősségeidre és gyengeségeidre fókuszálva.

Kérdések alapján: Átbeszéljük a Téged foglalkoztató kérdéseket. (Kérlek egy konzultáción max. 3 kérdést tegyél fel, mert ennél több esetén a válaszok is elaprózódnak ) Ezután a horoszkópod részletesen kielemzésre kerül a feltett 3 kérdésre fókuszálva, és az éppen aktuális bolygó és csillagállások üzeneteivel együtt.

Elemzés ára: 11 000 Ft

 

Személyes konzultáció helyszínei:
Szolnok, Városmajor út
Péteri, Bajcsy Zsilinszky utca (Gyömrő és Monor között)
Siójut-szőlőhegy (Siófok közelében nyári időpontban)