KAPCSOLÓDÁS MŰVÉSZETE – VERSES SZÍNEZŐ KÖNYV FELNŐTTEKNEK

Egy könyv ami segít Neked a harmonikus léted és kapcsolódásod megteremtésében.


mockup2

Nagyon fontos meghatározója életminőségednek, hogyan kapcsolódsz saját magadhoz, embertársaidhoz, környezetedhez. Az alapja saját magad megértése, elfogadása, és szeretete. Csak így vagy képes empátiával kapcsolódni egy másik emberhez, ítélkezés nélkül megérteni a nézőpontját, együtt érezni vele. Megkeresed és felismered önmagadban is a másik ember érzéseit.

„Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fogtok megítéltetni; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek majd.” (Máté evangéliuma)

A világunkban sajnos teljesen sosem szűnik meg az ítélkezés, gyűlölködés. Lehet olyan ember a környezetedben, akit elégedettséggel tölt el az, ha mások felett ítélkezik, mert eközben a saját magával szemben érzett elégedetlensége háttérbe szorul. Amennyiben ez feléd irányul, mihamarabb tudatosítsd magaddal, hogy ez nem rólad szól, és még véletlenül se kezd emiatt leértékelni magad. Ezért is fontos, hogy önismereted mélyítsd, tisztában legyél erősségeiddel és gyengeségeiddel, és el is fogadd magad úgy ahogy vagy, miközben persze törekszel a fejlődésre. Empatikus készségeink is fejleszthetőek, és ez segít megérteni azokat az embereket is, akik ítélkeznek feletted.

Erre a témára alapozva készült el könyvem 33 gondolatébresztő verssel és színezőkkel, ami segít újra gondolni az életed.

A versek megszólítják a lelked, mondanivalója felébreszti a tudatod.

A könyvben a kiinduló állapot, hogy egyedül érzed magad, majd ahogy haladsz előre, folyamatosan saját magad szabadítod fel, megtisztítod gondolataid az önismereti versek olvasása közben. Fontos a szülőkkel való kapcsolat megértése, elfogadása, és sérelmek megbocsátása, ez a következő lépcső ahhoz, hogy párkapcsolatunk is magasabb szintre léphessen. Több vers a társsal való kapcsolódást érinti, több nézőpontból. Természetesen a család egységéből a gyermek sem maradhat ki. Így lesz kerek egész.

Miért pont 33 vers? A 3-as számnak jelentősége van. Számmisztikában az önkifejezést és a kommunikációt jelenti, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kapcsolódj környezetedhez. Más nézőpontból a férfi és nő egységét is mutatja, hiszen az 1-es a férfi erőt és a napot képviseli, a 2-es a női minőséget és a holdat. Amint kapcsolódnak, összeadódnak az energiák, és az egység száma 3.

A versekhez készített színezők kreatív és meditatív kikapcsolódást nyújtanak, így segítenek feloldani a benned levő stresszt, beindítja a jobb agyféltekédet és intuitív érzékelésed, jobban rálátsz majd bizonyos dolgokra az életedben. Összességében feltöltődsz pozitív energiával, és örömérzet jár át, új világot teremtesz.

Néhány hasznos tanács színezéshez

  • Színes ceruzák: a klasszikus megoldás. Ajánlott  24 vagy 36 darabos készlet, főként művészceruza, de jó minőségű élénk színű ceruzákkal is csodákat művelhetsz.
  • Tűfilc: kombinálva színes ceruzával kontúrok erősítésére, vagy önmagában használva is alkalmas a színezésre. Érdemes először egy kevésbé látható helyen kipróbálni, akár egy hátsó oldalon, és megnézni, mennyire üt át. ( én kipróbáltam, nem nyomtam rá és nem mentem át sokszor egy helyen, úgy nem  üt át a könyvben.) Profi tipp: ha az adott mintát színes ceruzával „előszínezed”, majd erre viszed fel a tűfilcet, akkor megelőzheted, hogy átüssön – de persze ezt is ki kell kísérletezned.
  • Akvarell ceruzák: nagy előnye, hogy „normál” színes ceruzaként is használhatók, de festmény-hatást is elérhetsz, akkor enyhén vizezett ecsettel ráfestve ezt is elérheted. Egyszerre csak kis felületet érdemes átfesteni, nem szabad eláztatni a lapot. Nagyon vékony fejű ecset használata szükséges az aprólékos minták színezéséhez. Javaslat: ha ezt szeretnéd használni, rendeld meg pdf formában is a színezőket és nyomtasd ki külön papírra

Néhány vélemény a könyvről

“Gratulálok, Gabriella, sok örömet szereztél nekünk! Imádom a könyved!” F.L

“Beleolvastam a könyvedbe a netes felületen, és nagyon tetszett. Annyira azokat a gondolatokat írod le, amiket én is így gondolok. Ilyenkor úgy érzem, hogy jó úton haladok… Úgyhogy gratulálok, hogy ilyen verses formába tudtad önteni ezeket a gondolatokat és hogy színezőket is csatoltál hozzá, nagyszerű ötlet volt. :)” CS.B

“Kezemben a valóságos papír kiadás! Olvasom és csodálatos igazságok, érzelmek tükröződnek felém. Tényleg nagyon sok jó gondolat van benne és teli igazi emberi érzelmekkel! Gratulálok! Élvezettel fogom kiszínezni a verseket megjelenítő színezőket ! Csak így tovább!” K.J

“Gratulálok, ez annyira fantasztikus!” B.M

“Nagyon jó, hogy van aki fektet ekkora energiát valamibe, csak azért, hogy másokhoz is eljusson!
Gratulálok!” N.E

 

Könyv adatai

Belív: 72 oldal
Borító: puha táblás
ISBN 978-963-12-7186-7

 

Lapozz bele

TAVASZI AKCIÓ 2021 május 31-ig!!!

3330 helyett 1333 Ft + ajándékba 33 letölthető színező

Könyvesboltban vásárolt példányokhoz is jár ajándékba 33 letölthető színező, nem kell más, csak a blokk másolata és magadról egy kép a könyvvel. Email: info@empathyselfness.hu 

 

ÁSZF

powered by PlanSo Forms