Theta Healing®

theta logoVianna Stibal 1995-ben alkotta meg a Theta Healing meditációs technikát saját személyes felépülésének ideje alatt. Eredeti könyve részletesen leírja gyógyulásának útját és a meditációs technika használatával történő kapcsolatát a Teremtővel. Nem kezdett bele a tanításba, egészen 2006-ig, amíg nem tökéletesítette ki magán a technikát.

A Theta Healing Technika egy meditációs módszert használó spirituális filozófia, amely –miközben közelebb kerülünk általa a Teremtőhöz (Istenünknek több neve is van, mint Teremtőnek nevezzük) fejleszti elménket, testünket és szellemünket. Egy fókuszált ima a Teremtő felé, amely lehetővé teszi a test-, a lélek- és a szellem fejlődését, korlátozó hiedelmeink törlését, életünk támogató gondolatokkal való megélését, erényeinkben való fejlődést. A Theta Healing, a meditáción és az imán keresztül pozitív életminőséget teremt.

 

A Theta Healing technika mindig azt tanítja, hogy a hagyományos orvoslással együtt alkalmazható a módszer. Megtanítja, hogy A Mindenség Teremtőjének Feltétel Nélküli Szeretetén alapuló saját intuíciónkat hogyan használjuk az éppen aktuális „munka” során. Hisszük, hogy a „théta” és „delta” agyhullámot használó, fókuszált imán keresztül, (magában foglalja a fizikát és a kvantumfizikát ) tényleges tanújává válhatunk annak, mikor A Mindenség Teremtője azonnali fizikai- és érzelmi jóllétet teremt meg. Tapasztalataink szerint a Theta Healing technikán keresztül, az intuitív képességeink alkalmazásával, spontán fizikai- és érzelmi jóllét jön létre.

A módszer hatékonyan és gyorsan segít a lelki diszharmóniák és azok gyökér-okainak feltárásában, és megoldásában. Théta agyhullámban elérhető a tudattalan tartalma, és agyunk rendkívül fogékonnyá válik a tanulásra, gyógyításra, a rossz szokásminták, függőségek, fóbiák feloldására.

A gondolatok és az érzelmek erős energetikai töltéssel rendelkező hullámok, ezért jelentős hatással bírnak fizikai testünkre, valóságunkra (vonzás törvénye).

 Rövid bemutató a módszerről

Ha többet szeretnél megtudni a Theta Healing technikáról, látogass el a www.thetahealing.com oldalra.

Az alábbiakban segíthet a Theta Healing®

– fizikai betegségek és érzelmi traumák kezelése
– stressz-kezelés a kapcsolatokban, a munkahelyen vagy otthon
– önszabotáló minták, fóbiák, szenvedélybetegségek kezelése
– fizikai betegségek és érzelmi traumák kezelése
– önbecsülés és bizalom újraépítése
– a minőségi élet és körülményeinek megteremtése
– ideális partner, munka, ház, élethelyzet megteremtése
– fogyókúra, jo-jo effektus, állandó súlyproblémák megoldása
– intim, szexuális problémák oldása mindkét nemnél
– személyiségfejlesztés
– spirituális képességek fejlesztése

Theta Healing konzultáció

ThetaHealing® Technika okleveles Konzulense vagyok, 2013 óta foglalkozom a Theta Healing módszerével. Thetahealing.com oldalon látható profil oldalam: Kálmán Gabriella

Személyesen, telefonon vagy interneten keresztül történhet. A módszerhez nincs szükség fizikai kontaktusra, a kezelések hatékonyak távolról is. A változtatni vágyók maximális segítséget kapnak mindahhoz, ami számukra szükséges, hogy továbblépjenek az általuk javítani kívánandó élethelyzeten (gyógyulás, párkapcsolat, önértékelés, munka, anyagi helyzet, stb.) Nem kell visszajárni hosszadalmas kezelésekre (kivéve, ha a személyiség-fejlesztés a cél). Amennyiben ki szeretnéd próbálni ezt az új, legtöbb esetben életmegváltoztató módszert, jelentkezz bármely elérhetőségen.
kb. 1 óra: 11 000 Ft

Személyes konzultáció helyszínei:
Szolnok, Városmajor út
Péteri, Bajcsy Zsilinszky utca (Gyömrő és Monor között)
Siójut-szőlőhegy (Siófok közelében nyári időpontban)

ThetaHealing® és ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com oldalon.