Önismereti társasjáték

IDENTITY Pszichológiai önismereti társasjáték – blokkoldással 

Regisztráció a játékra

bemutato-copyBiztonságos, szeretetteljes, ítélkezés nélküli légkörben, megnyithatjuk a szívünket, és túlléphetünk a félelmeinken. A játék folyamán előjöhetnek rég elfojtott érzések, élmények, és a felismert gátló hitrendszereidet elengedheted, ez segít abban, hogy az lehessél aki igazán vagy! 

Játék folyamán például fel kell sorolnod, milyen elismeréseket kaptál életed folyamán. Ha gyermekként kevés elismerést kaptál, akkor nehezen fogadod a dicséreteket. Bekapcsol nálad egy “elismerés szűrő”, ami kiszűri a pozitív visszajelzéseket és a negatívakat engedi be, és ezek a régen kialakult, elfuserált énképet erősítik. Lehet, meg se hallod a dicséretet, vagy fél óra múlva elfelejted. Esetleg leértékeled a dicsérő felet, hátsó szándékot gyanítva elutasítod. Szeretnéd tudni milyen érzés, hogy ez a szűrő tiszta, és minden pozitív dicséretet, elismerést befogad, mert ezt megengedheted magadnak, és biztonságos számodra, és elhiheted, hogy megérdemled a dicséreteket, és elismerheted magad? Ebben segít a Thetahealing 🙂 További információ a theta healing módszerről ITT OLVASHATÓ.

 

Vélemények a játékról:

“Nagyon tetszett! Sokat tanultam önmagamról. Jó volt szembesülni a negatívumaimmal is, hogy tudjam miben kell fejlődnöm. Köszönöm!”

“Nekem jó volt nagyon a társasjáték, jól éreztem magam, még lehetett volna három óra. Szerintem jó volt a kommunikációd, nem voltál sok, megfelelő pontokon szóltál.”

“Ez egy csodálatos játék! Miközben játszol, mély lelki dolgokat szakítasz fel önmagadban. Olyan gondolatok ébrednek, amik különben nem jutnának eszedbe. Megfogalmazni másokról a véleményt! Milyen nehéz? Kimondani, hogy jól érzed-e magad a bőrödben, lehet, hogy tudod, érzed, de kimondani! Magaddal szembesülni! Vágyaim, amiket elrejtek a lelkem legmélyebb bugyraiba! Nagyon jó érzés volt. A mások által húzott kérdésekre is millió válasz fogalmazódott meg. Csodálatos!”

Itt található egy cikk : pszichológiai társasjátékok tesztelése

Identity: “A legtöbb tanulsággal ez a játék szolgált, mivel folyamatosan rácsodálkoztunk arra, ki hogy látja magát. Ezenkívül tényleg hasznos és könnyen alkalmazható tanácsokat írtak a kártyákra, amiket gyorsan lehet teljesíteni”

Létszám:  max. 6 fő

Időtartam: kb. 3 óra

Befektetés önmagadba: 3000 Ft/fő

Felkérésre házhoz is megyek.

Aktuális időpontok és helyszín a  regisztrációs oldalon!!!

Regisztráció a játékra